Rovaniemen vertaistapaamiset

Hyvää Vuotta 2020!

Vuosi 2020 aloitetaan Unen merkitys hyvinvointiin-verkkoluennolla ja kerhotapaamisella ti 28.1.2020 klo 17 – 19 Neuvokkaan Luppo-tilassa (Rovakatu 23)
Miksi uni on niin tärkeää ja miten voimme vaalia hyvää unta? Unitutkija, neurologi ja professori Markku Partinen luennoi unen merkityksestä hyvinvointiin, näkökulmana myös tilanteet missä taustalla on neurologinen sairaus tai oireisto.

Aloitamme klo 17 kahvittelulla ja luento alkaa klo 17.30. Tervetuloa katsomaan luentoa yhdessä ja vaihtamaan ajatuksia. Lisätietoja Eveliina 040 568 7551

***

Rovaniemen kerhotapaamiset joka toinen tiistai klo 17 -19 parillisina viikkoina 

Potkurin Isomus-salissa (pääovesta käytävän päähän ja vasemmalle), Pohjolankatu 2, Rovaniemi

Kerho pidetään yhdessä Lapin Aivoyhdistyksen kanssa kanssa. Kerhoilloissa on alussa vapaata keskustelua ja kahvistelua (pullakahvit 2 e). Yleensä illan aikana on joku teema, esittely tai vieraita. Lopuksi on vapaaehtoinen arvonta (arpa 1 e)

Esteettömyys: pyörätuolilla on helppo päästä sisälle, ulkona on liuska ja oviaukot ovat leveät, sekä aukeavat seinänapilla. Invamopollakin pääsee, mutta liuskan kaarteet ovat tiukat. Ulko-ovea pitää auki joku jäsen ennen kerhoillan alkua.

Tervetuloa!

Muut tapahtumat ilmoitetaan nettisivulla, s-postitse, fb:ssa ja Uusi-Rovaniemen järjestöpalstalla.

Logo